Care sunt chiriile practicate pe litoral

133878-vacanta1In fiecare sezon nou se poate observa o usoara crestere a preturilor chiriilor, iar cele mai cautate sunt apartamentele cu doua camere si garsonierele urmate de apartamentele cu trei camere. Insa in acest an, la inceputul sezonului estival, pretul unei garsoniere situate intr-o zona buna a orasului Constanta era de aproximativ 210 euro pe luna, adica cu 10% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut.

Cele mai ieftine solutii sunt garsonierele de 25 de metri patrati din cartierul Dacia, unde proprietarii cer 150 deeuro pe luna, insa cele mai profitabile sunt cele din zona Tomis Mall, cu 35 de metri patrati, mobilata in totalitate si un pret bun, de aproximativ 180 de euro pe luna.
Cum cele mai cautate sunt apartamentele cu doua camere, proprietarii si-au permis luxul de a trece pragul de 300 de euro pe luna, in timp ce in aceeasi perioada a anului trecut, pretul era de 250 de euro.

In cazul apartamentelor de trei camere, preturile au crescut cu 9% fata de anul trecut, depasind suma de 350 de euro. Insa pentru cei care nu isi doresc sa fie cat mai aproape de plaja, exista si oferte care incep de la 200 de euro pentru apartamente cu trei camere, cu o suprafata utila de 48 de metri patrati si mobilate in intregime.

Leave a comment